Ремонти

В нашия сервиз за компютърни системи предлагаме широка гама от процедури по ремонт и профилактика на лаптопи, компютри, принтери монитори и всякакъв вид компютърна периферия. Ние  можем да диагностицираме проблема на вашата система и да предложим гъвкави варианти за отстраняване на неизправностите. В нашия сервиз вие ще получите висококачествени услуги предоставени от специалисти с дългогодишен опит в сферата.

Профилактика

В нашия сервиз можем да извършим профилактика, почистване и подмяна на термо паста на вашата система. редовната профилактика удължава значително живота на вашата конфигурация независимо дали е настолен компютър или лаптоп. Профилактиката и почистването на вашия лаптоп или компютър извършени с висококачествени материали намалява значително работната температура на системата и подобрява производителността и стабилността на работа.

  Стандартни сервизни ремонти

  -Подмяна на дисплей на лаптоп, подмяна на памет, подмяна на лентов кажел на дисплея, подмяна на клавиатура, ремонт на дънна платка, видеокарти, ребол на графични чипове и U процесори.

  Диагностика и ремонт след заливане с течности или падане

  В нашия сервиз ще направим оценка на пораженията след заливане с течности или изпускане на вашия лаптоп. Нашите експерти ще оценят нанесените щети и ще Ви информират относно възможностите за възстановяване на вашия лаптоп и спасяване на вашата информация.

  Възстановяване на информация

  В нашия сервиз можем да ви съдействаме за възстановяване на вашата информация от дефектирал или повреден твърд диск, флаш карата или usb стик. Възможности има и за възстановяване на изтрита информация. Поради спецификата на този тип услуги и различните варианти за възстановяване на изгубена информация е нужен оглед на устройството в нашия сервиз

  Къде да ни откриете?

  гр. София ул. Милин Камък 7

    Последна актуализация на 17.02.2021 г.