Сервиз

Сервиз за компютърни системи в Лозенец

Ремонт на всички модели и марки компютри, лаптопи, монитори, принтери.

Мобилен телефон 0897 955 606 или Skype; Unitradee

Ако имате нужда от бърз и качествен ремонт за вашия лаптоп или настолен компютър сервиа за компютри на Унитрейд Електроникс, може да извърши желаната от вас поправка в най-кратки срокове. Сервиза за компютри се намира в жк. Лозенец ил. Милин Камък 7.


Защо да ни се доверите?

Сервиза за лаптопи и компютри на Унитрейд Електроникс има над 20 години опит в ремонта и поправката на всякакъв вид компютърна техника, абонаментна поддръжка за офиси, магазини и всяка друга област в която се използват компютри. Унитрейд Електроникс предлага също и възможност за ремонт и отстраняване на компютърните проблеми на адреса на клиента. 


Ремонт и Профилактика в Цялата страна.

Ако се намирате в малък град и нямате под ръка качествен и коректен сервиз за компютри, можете да се свържете с нас, Ние можем да ви съдействаме за разрешаване на Софтуерни проблеми по телефона или да вземем вашия компютър чрез куриер и да ви го върнем по същия начин ремонтиран.


Изграждане на мрежи местене на офиси и обновяване на инфраструктурата.

Серевиз за компютри в Лозенец предлага възможности за преместване на вашите компютърни ситеми от един офис в друг, профилактика, почистване, подмяна на термо псата, зада ви служат по дълго вашите компютри. При нужда можем да ремонтираме и обновим вашите компютри и лаптопи. Можем да изградим вашата локална мрежа.